CURS MINIMALISM ONLINE – COACHING PERSONAL

83-68.Curs minimalism online - interactiv si personalizat - update iun 2019

CURS MINIMALISM PERSONALIZAT – 4 SEDINTE DE COACHING PERSONAL

Pentru inscrieri si programari trimite solicitarea ta folosind formularul de mai jos :

Iti doresti sa ai o viata mai relaxata si cu mai putin stres?

Iti doresti sa ai mai mult timp pentru tine si cei apropiati dar simti ca esti coplesit/-a de situatie?

Iti doresti sa ai suficienti bani pentru ceea ce te face fericit? Apropo, stii ce te face fericit/-a?

Iti doresti sa pui in practica dezvoltarea personala si nu doar sa citesti despre ea?

Iti doresti sa aplici principiile unui stil de viata minimalist dar nu stii de unde sa incepi sau cum sa te organizezi?

Daca ai raspuns cu DA la aceste intrebari atunci eu te pot ajuta sa atingi aceste deziderate prin indrumarea si organizarea catre implementarea personalizata a unui stil de viata minimalist propriu, in ritmul tau si dupa bunul tau plac.

BENEFICIILE ACESTUI CURS :

1.ESTE INTERACTIV – este un curs care implica dezvoltare personala prin minimalism si este interactiv, vei raspunde la o serie de intrebari si in functie de raspunsurile tale eu voi ajusta personalizat lectiile pentru tine.

2.ESTE PERSONALIZAT – una este sa urmaresti un curs online standard care „este pentru toata lumea” si alta e sa beneficiezi de implicarea mea directa in reglarea acestui curs pe masura specificului si posibilitatilor tale.

3.UN RAPORT CALITATE/PRET EXCELENTla pretul de 200 lei nu vei mai gasi pe piata un curs personalizat care sa contina 4 sedinte de coaching personal. Ce e scump nu e neaparat si foarte bun, e doar un cost in plus de marketing.

ACEST CURS CONTINE 4 LECTII :

1.SETEAZA PRIORITATILE

Pentru a ne face ordine in viata si sa putem aplica principiile minimaliste „less is more” si „ce e mult strica” atunci trebuie sa ne stabilim niste prioritati si sa ne concentram resursele pe acestea.

Vei completa un chestionar menit sa scoata la iveala ceea ce tu stii deja dar poate ca inca nu constientizezi cu adevarat si anume : ce conteaza pentru tine in viata. Apoi eu te voi indruma catre ceea ce cauti cu adevarat cu niste reglaje mai fine bazate pe raspunsurile tale din chestionar.

2.MANAGEMENTUL TIMPULUI

Timpul este cea mai limitata resursa din viata noastra, de aceea e mai important decat banii si prima data este necesar sa ne ocupam de managementul acestuia.

Vei  completa un tabel cu activitatile tale pentru a vedea unde se consuma timpul tau si impreuna vom clarifica si te voi putea sfatui cum sa reduci/elimini activitatile care iti consuma timp inutil si vei face astfel loc pentru timp pretios consumat cu activitatile tale cele mai importante.

3.MANAGEMENTUL BANILOR

Daca nu ai bani nelimitati incat sa nu iti pese pe ce ii cheltui atunci ai nevoie de un management al acestora si pe baza completarii bugetului de cheltuieli vom putea face lumina in contabilitatea finantelor tale personale si te voi ajuta sa iti eficientizezi aceasta resursa importanta in raport cu ceea ce iti doresti tu de la viata.

4.MANAGEMENTUL OBIECTELOR/LUCRURILOR

Vei primi un fisier Excel cu formule presetate de catre mine pentru a face un inventar cu obiectele detinute si a vedea la care poti renunta pentru a face loc si ordine in locuinta ta.

Eu te voi ajuta la procesul de triere catre donatie, reciclare si gunoi a lucrurilor inutile care te inghesuie in propia casa.

CUM SE DESFASOARA CURSUL:

Cursul este online si are loc pe Skype, Facebook sau Whatsapp, tot ce ai nevoie este un cont si acces la internet.

Cursul contine 4 sedinte de coaching in minimalism si esentialism a cate 60 de minute pentru fiecare lectie in parte.

CURS MINIMALISM ONLINE – 4 SEDINTE DE COACHING REALIZATE ONLINE = 200 LEI

Poti oricand sa extinzi acest curs cu noi sesiuni daca ai fost multumit/-a de rezultatele preliminare obtinute si doresti sa aprofundezi mai mult acest mod de dezvoltare personala.

83-68.Curs minimalism online - interactiv si personalizat - update iun 2019

ALEGE ACUM SA TRAIESTI MINIMALIST – FERICIREA E LA UN PAS DE TINE!

ALEGEREA ITI APARTINE