Gandeste liber

TU CHIAR CREDEAI CA DUMNEZEU ACCEPTA MITA?

14.Minimalist in Romania - Tu chiar credeai ca Dumnezeu accepta mita - 16.02.2018

Nu-l confunda pe dumnezeu cu un politician corupt.

Dumnezeu nu accepta bani si jertfe ca sa te avantajeze pe tine.

Deci degeaba dai bani preotului pentru botez, nunta, festanie, acatiste, etc.

Nu trebuie sa te spovedesti preotului ci lui Dumnezeu.

Preotul nu e este o portavoce a lui Dumnezeu, poti comunica direct cu divinitatea fara nici un fel de restrictii, nu e ca si cum ar trebui sa stabilesti intalnire ca sa vorbesti cu presedintele. Si nici nu trebuie sa dai bani ca sa fii bagat in seama, asa cum se intampla aici pe pamant.

Oare cat de naivi sunteti oameni buni si nici in secolul 21 nu v-ati pus intrebarea : oare chiar credeti ca il impresionati pe Dumnezeu daca ii dati bani preotului care chipurile ar trebui sa va transmita mesajul? adica sa va puna o vorba buna Domnului in speranta ca acesta va face o mica scamatorie-minune si va va ajute pe voi ca na sunteti mai speciali si ati dat bani la biserica.

Practic ce face popa la un botez, nunta, festanie, acatiste,etc : zice numai de bine de voi , adica sunteti niste pacatosi dar pana la urma meritati binecuvantarea Domnului pentru ca in umilinta voastra ati dat bani preotului ca sa transmita aceste mesaj.

Pai daca cineva isi spune smerit o rugaciune acasa si chiar crede sincer ca a gresit si vrea sa fie iertat si ferit de probleme  pe viitor, de ce credeti ca acest lucru nu ar fi suficient, ce sa mai caute la biserica?

E stupid sa crezi ca o jertfa sau sa dai bani cuiva ca sa te vorbeasca de bine lui Dumnezeu ar avea efect pentru ca unei divinitati nu-i pasa de lucrurile materiale, nu este un politician corupt. Este rusinos sa ceri bani in numele unei divinitati careia nu-i pasa de bunuri materiale.

In schimb il poti plati pe popa daca chiar iti place cum canta si poti da bani ca sa ai acces intr-un loc frumos decorat si pictat cum este biserica ca sa stai putin si sa meditezi la divinitate dar nu are ce cauta preotul  in relatia ta directa cu Dumnezeu.

Asta este afacerea cu credinta din pacate si se perpetueaza din generatie in generatie pentru ca este o afacere banoasa. De ce credeti ca s-a insistat atat de mult cu obligativitatea religiei in scoli, ca sa-i manipuleze pe copii inca de mici ca e bine sa treaca pe la biserica, daca nu mereu macar la nunta, botez si inmormantare.

Daca vrei sa mai  excluzi o cheltuiala inutila din viata ta atunci uita de biserica si preoti, treaba cu spiritualitatea este intre tine si divinitate.

BISERICA ESTE O AFACERE CONTROVERSATA, NU E NIMIC SFANT SI DEOSEBIT IN ASTA!

Daca ti-a placut articolul atunci nu uita sa dai like la pagina de facebook : https://www.facebook.com/Minimalist.in.Romania/

Multumesc pentru feed-back!

2 gânduri despre „TU CHIAR CREDEAI CA DUMNEZEU ACCEPTA MITA?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.